Usi si porti - studii de caz
Consultantul de usi - Studii de caz pentru usi, porti, automatizari, imprejmuiri si compartimentari - proiecte industriale, comerciale si rezidentiale. Greseli frecvente, solutii de rezolvare, recomandari.

Gasiti articole despre usi, studii de caz si infografice pe codeus.ro
cititi info,
articole
Analizati si alegeti in perfecta cunostinta de cauza
analizati
recomandari
Solicitati consultanta specializata pentru proiecte complexe
consultati
specialist
Cumparati produse si servicii de calitate din cea mai buna sursa, la pretul corect
cumparati
corect


Studii de caz despre usi pe www.codeus.ro

<

In aceasta sectiune, veti gasi studii de caz ale unor situatii reale - probleme aparute in exploatare (din cauza unor deficiente de proiectare, de produs, de montaj, de utilizare), analize ale cauzelor, solutii de rezolvare si masuri de prevenire a respectivelor deficiente.

Studiu de caz: Etansare neconforma la usile sectionale pentru garaje

De fapt, sunt mai multe situatii ce se intalnesc, cel mai adesea, in cazuri diferite, dar o sa incerc sa le grupez aici pe toate. Pana la urma, la limita, se pot intampla toate aceluiasi client (excesiv de) ghinionist. In esenta, etansarea (la vant, apa etc.) este asigurata de garniturile perimetrale (sus, jos, stanga si dreapta) ale usii, precum si de garniturile dintre panourile (sectiunile) usii. Am luat in considerare situatia de montaj in spatele golului, pe perete cu umeri (spaleti) laterali si buiandrug (grinda) la partea de sus...Citeste tot

Distribuiti:

In mod regulat, continutul de pe www.codeus.ro este actualizat. Reveniti, din cand in cand si veti gasi postari noi - articole, studii de caz, link-uri, fotografii etc.